Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου έτοιμες για τη μάχη των αιθέρων!

tokio 2020

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου ανέβασαν τις προσδοκίες για τη διεκδίκηση μεταλλίων στον τελικό του επί κοντώ γυναικών.

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες σε έναν εύκολο προκριματικό, όπως εξελίχθηκε για τις ίδιες, χρειάστηκαν ένα άλμα στα 4,55μ. για να περάσουν. Έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό τις φέρνει να μπορούν να διεκδικήσουν και οι δύο μετάλλιο.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 19:00 (13:00 ώρα Ελλάδας) με την Νικόλ Κυριακοπούλου να έχει κληρωθεί να πηδήξει 3η κατά σειρά και η την Κατερίνα Στεφανίδη 6η από τις 15 που πέρασαν στον τελικό.

Φυσικά να τονίσουμε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στο Τόκιο για να υπερασπιστεί και τον ολυμπιακό της τίτλο που κατέκτησε πριν από πέντε χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Μάλιστα, είδε μία από τις βασικές αντιπάλους της, την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις να μένει εκτός. Όλα όμως είναι ανοιχτά στον τελικό.

Υπάρχουν στον αγώνα η Ρωσίδα, που μετέχει ως ανεξάρτητη, Αντζέλικα Σιντόροβα, η Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ και η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο.

Επί κοντώ (Γ) Τελικός

Φωτογραφία: Angelos Zymaras/ azsportsimages

ηθοποιος

Φιλίτσα Καλογεράκου: Έπαθα σοκ με τον θάνατο του Τάσου Μπερδέση

funny

Ανέκδοτο: Τα λάθος χαπάκια …! Τρελό γέλιο