Ναταλία Γερμανού: Η γοητευτική μητέρα της, η πετυχημένη καριέρα και η ομοιότητα – φωτογραφία

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τον αείμνηστο πατέρα της Ναταλίας Γερμανού, Φρέντυ, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την μητέρα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε την γοητευτική μητέρα της Ναταλίας Γερμανού, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Εριέττα Μαυρούδη: Αυτή είναι η γοητευτική μητέρα της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρούδη.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας απεβίωσε την Παρασκευή 21 Μαΐου 1999, νικημένος σε μικρό χρονικό διάστημα από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία και μέχρι την τελευταία στιγμή είχε στο πλευρό του, τη σύζυγό του, ηθοποιό και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου αλλά και την κόρη του.

Η μητέρα της Ναταλίας Γερμανού είναι η Εριέττα Μαυρούδη, μια γυναίκα γνωστή στον χώρο της διαφήμισης και πρωτοπόρος στο είδος της.

Όπως έχει εξομολογηθεί η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της, στο People το 2010, μεγάλωσε με την γιαγιά της αφού και οι δυο γονείς της ήταν πολύ μικροί ηλικιακά και είχαν ήδη ξεκινήσει τις καριέρες τους.

Ναταλία Γερμανού: Μεγάλωσε με την γιαγιά της – Η σχέση με την μητέρα της σήμερα

«Ουσιαστικά με μεγάλωσε η γιαγιά μου η Ελένη, η μαμά του μπαμπά μου, στα Κάτω Πατήσια, στον Άγιο Λουκά. Δεν μεγάλωσα με κανέναν από τους δύο μου γονείς, διότι κανένας τους δεν θα ήταν σε θέση να με μεγαλώσει. Και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχαν την καριέρα τους, δεν θα μπορούσαν να αφοσιωθούν σε ένα παιδί. Όταν οι γονείς μου χώρισαν, η μαμά μου ήταν μόλις 22 χρόνων, πολύ πιτσιρίκα, είχε ήδη ξεκινήσει να ασχολείται με τη διαφήμιση, ήταν πολύ ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη», έχει πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της. Μια ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού  στα social media είχε γίνει αφορμή για να καταλάβουμε όλοι την μεγάλη αγάπη που έχει για την μητέρα της.

«Απ’ τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά ή κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά». Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν.. Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κιόλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σ αλλάζω με καμιά», έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού.

Γουίλιαμ: Εξοργισμένος με τον πρίγκιπα Χάρι λόγω Νταϊάνα

Πέτρος Ιακωβίδης: Φουλ ερωτευμένος ο τραγουδιστής – Ποιο είναι το μοντέλο που του έχει κλέψει την καρδιά;