Ολίβια Μαν: Προσπάθησε να κρύψει τις ουλές της από τη διπλή μαστεκτομή

Η Ολίβια Μαν παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να κρύψει τις πληγές της μετά την υποβολή της σε διπλή μαστεκτομή.

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023, έκανε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στα Όσκαρ του 2024 τον Μάρτιο, πριν μοιραστεί δημόσια τη διάγνωσή της πριν από έναν μήνα.

Μιλώντας στο «People», η Μαν δήλωσε: «Έχω κάποια βαθουλώματα και εξογκώματα στη μία πλευρά του σώματός μου κοντά στο σημείο όπου ήταν οι λεμφαδένες και έπρεπε πραγματικά να σκάψουν. Και φορούσα κάποια φορέματα στο κόκκινο χαλί που με έκαναν να αγχώνομαι λίγο κατά καιρούς».

Olivia Munn admits she tried to hide ‘battle wounds’ from double mastectomy: ‘Different version of myself’ https://t.co/4TGrIjIbBA pic.twitter.com/E3XsEdMG1H

— Page Six (@PageSix) April 21, 2024

Η 43χρονη ηθοποιός εντυπωσίασε στα βραβεία Όσκαρ, όπου φόρεσε ένα μπρονζέ φόρεμα, δίπλα στον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Τζον Μαλέινι.

«Προσπαθούμε πραγματικά να ξεγελάσουμε πού είναι τα βαθουλώματα και πώς να το κάνουμε πραγματικά λείο και να καλύψουμε τα πάντα, ώστε να μπορέσω να το φορέσω», δήλωσε η ηθοποιός για το φόρεμα μετά την επέμβαση.

«Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου, αλλά γνωρίζοντας ότι υπάρχει αυτή η επιλογή όταν βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα, με έκανε να νιώθω πολύ καλύτερα», συνέχισε.

Εκτός από το ότι είναι προσεκτική με το τι φοράει, η Μαν είπε επίσης ότι άφησε τα μαλλιά της κάτω για να κρύψει τις ουλές της.

«Μερικές φορές κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι: “Ω, τα μαλλιά μου είναι τόσο μακριά τώρα και είναι εξαιτίας αυτού”», μοιράστηκε με το περιοδικό και πρόσθεσε: «Και μερικές φορές με στεναχωρεί λίγο το γεγονός ότι εξακολουθώ να θέλω να κρύβω ορισμένες πτυχές. Αλλά μετά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι αυτά είναι “πληγές μάχης” και μπορώ να τις δείχνω όποτε θέλω και να τις κρύβω όταν θέλω».

Με τον Τζον Μαλέινι στο Vanity Fair Oscars Party στις 10 Μαρτίου, λίγο πριν ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Παρά την περιπέτεια με την υγεία της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν «εξαιρετικά χαρούμενη» που είχε την επιλογή να υποβληθεί σε «διπλή μαστεκτομή» και της δόθηκε «η ευκαιρία να πολεμήσει».

«Είναι διαφορετικά όταν κάνεις πραγματικά την ανοικοδόμηση και είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν είναι το ίδιο… και αυτό δεν πειράζει γιατί είμαι εδώ», συνέχισε.

Η ηθοποιός περιέγραψε επίσης λεπτομερώς την επιστροφή της στη δουλειά για τα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς του Apple TV+ «Your Friends and Neighbors», εξηγώντας ότι εξερευνά μια «διαφορετική εκδοχή» του εαυτού της τώρα.

«Είμαι πολύ πιο επιεικής με τον εαυτό μου», είπε η Μαν, σημειώνοντας ότι είναι πολύ πιο «ευγενική» με τον εαυτό της. «Και είναι πραγματικά διασκεδαστικό να επιστρέφεις στη δουλειά χωρίς όλες τις αμφιβολίες στο κεφάλι σου».

 

 

# Ολίβια Μαν

Πηγή

Latest

Σκληρός σαν «ατσάλι» ο Κάρολος: Μαχαίρι στην «καρδιά» η απόφαση για τον Χάρι

Ναυαγοί σε ανεκδοτάρα: Η Cindy Crawford και ο… Γιώργης!