Ολίβια Κούλπο: Η μελαχρινή οπτασία με την ομορφιά της θα σε κάνει άπληστο … τρώει τη φράουλα βάζει το μαγιό και μοιράζει υπογλώσσια – φωτογραφίες

Η μελαχρινή ομορφιά της Αμερικανίδας είναι αδύνατο να αφήσει τον οποιοδήποτε αδιάφορο, κάτι που κεφαλοποιεί μέσα από εκατομμύρια followers στο Instagram και φωτογραφήσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη.

Η Olivia Culpo είναι Αμερικανίδα μοντέλο, influencer και ηθοποιός. Έγινε διάσημη το 2012 όταν κέρδισε τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Αφού κέρδισε τον διαγωνισμό Μις Ρόουντ Άιλαντ στις ΗΠΑ, στέφθηκε Μις ΗΠΑ και στη συνέχεια Μις Υφήλιος το 2012. Έκανε το ντεμπούτο της με μαγιό SI το 2018 ως μέρος του ειδικού έργου, “In Her Own Words”

Η Ολίβια Κούλπο εμφανίστηκε στο The Other Woman του 2014 και στο I Feel Pretty του 2018. Πρωταγωνίστησε επίσης στη σειρά Model Squad το 2018 και στην Paradise City το 2021.

Το 2020, η Culpo εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους με μαγιό του Sports Illustrated.

Όταν δεν ποζάρει μπροστά στην κάμερα, μπορείτε να τη βρείτε να μοιράζεται μια νέα νόστιμη συνταγή με τους followers της στα social media ή να βοηθάει στην κουζίνα στο εστιατόριο της στο Rhode Island, Back40.

Η μελαχρινή ομορφιά της θα σε κάνει άπληστο αφού θες να βλέπεις όλο και περισσότερες φωτογραφίες της ξανά και ξανα. Το koolnews είναι εδώ για σένα.

Απολαύστε την εδώ
Πηγή: koolnews.gr

Άννα Βίσση: Πέταξε βόμβα για τον Νίκο Καρβέλα

Οι «προβλέψεις» της Μπάμπα Βάνγκα για το 2023 που τρομάζουν