Όλγα Φαρμάκη. Κάνει γυμναστική με στενό σορτσάκι και μας δείχνει το αποτέλεσμα με μία φωτογραφία που διέλυσε το instagram

Τον τελευταίο καιρό πριν γίνει μάνα η Όλγα Φαρμάκη είχε γίνει μανιακή με τη γυμναστική και πέρναγε ώρες ατελείωτες για να καλυτερέψει τη φυσική της κατάσταση- αν και το είχε τερματίσει.

Το ωραίο για τους θαυμαστές της είναι ότι μοιράζεται το αποτέλεσμα μετά από κάθε της προσπάθεια με τα selfies που ανεβάζει στο Instagram, προκαλώντας ταραχές.

Δίπλα στα βάρη η Όλγα Φαρμάκη έχει γονατίσει, όχι από την υπερπροσπάθεια, αλλά για να τραβήξει μια φωτογραφία από το ιδρωμένο σώμα της, ακριβώς μετά από την εκγύμναση, φορώντας ένα σορτσάκι και ένα μπουστάκι που αναδείκνυε το στήθος της.

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Πολυτεχνίτης πολυθεσίτης και ερημοσπίτης. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου. Σε βαθμό που με ανησυχεί και λίγο. Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω.»

Τρία Μίλια Β Κύκλος spoiler: Ποια Θα είναι η αντίδραση της Φωτεινής με αυτά τα νέα