Οικολόγοι Πράσινοι: Στηρίζουμε Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό το ποιους στηρίζουν στον β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών εξέδωσαν οι οικολόγοι πράσινοι.  Για την Περιφέρεια Αττικής οι οικολόγοι πράσινοι στηρίζουν την κα. Ρένα Δούρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Παναττική Γραμματεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ με κριτήριο ότι πρέπει να εκλεγούν στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο το δυνατόν περισσότεροι προοδευτικοί δήμαρχοι και περιφερειάρχες, καλεί τα μέλη της να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρουγια τις εκλογές της Δεύτερης Κυριακής στην Περιφέρεια Αττικής.

Παρ’ όλο που πολλά πρέπει να γίνουν στην επόμενη περίοδο, αναγνωρίζουμε στο έργο της Περιφέρειας Αττικής τη θετική κατεύθυνση στο μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την θετική συμβολή της σε θέματα μεγάλων ελεύθερων χώρων, όπως στην Παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου, την ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας της Δυτικής Αθήνας, την προστασία ευπαθών ομάδων και την αποκεντρωμένη διάθεση κονδυλίων σε όλους τους  δήμους της Αττικής για σημαντικά τοπικά έργα, ανεξαρτήτως της πολιτικής κατεύθυνσης του κάθε δημάρχου, όπως αστικές αναπλάσειςδίκτυο ακαθάρτων και άλλα.

Η επιλογή Πατούλη θα σημάνει επιστροφή σε προηγούμενες πολιτικές ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης κρίσιμων τομέων της ζωής στην Αττική, όπως απορρίμματα-ανακύκλωση-καύση και ελεύθεροι χώροι, και θα οδηγήσει σε δυσμενέστερη κατάσταση την Αττική και τους κατοίκους της, όπως οδήγησε, επί δημαρχίας του, το Μαρούσι.

Όσον αφορά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν τους παρακάτω υποψήφιους δήμαρχους και συνδυασμούς που στηρίξαμε και στον πρώτο γύρο:

Στον Δήμο Αθηναίων στηρίζουμε τον Νάσο Ηλιόπουλο με την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη»με την οποία θυμίζουμε συνεργάζεται η δημοτική παράταξη των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ «ΟΙΚΟ ΑΘΗΝΑ».

Στον Δήμο Αμαρουσίου στηρίζουμε τον Γιώργο Καραμέρο, που είναι και μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, με την παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι».

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής στηρίζουμε τον Γιάννη Σταθόπουλο με την παράταξη «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής».

Στον Δήμο Χαλανδρίου τον Σίμο Ρούσσο με την παράταξη «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου».

Στον Δήμο Ζωγράφου την Τίνα Καφατσάκη-Βλάχου με την παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας-Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

EΛΑΝΕΤ: Έκδήλωση για τη Δράση «Ενίσχυση Επιχειρήσεων των πληγέντων Δήμων Αττικής»

Πήγε για μανικιούρ και παραλίγο να χάσει το δάχτυλό της (φωτο)