Ήλιος: Οι υποψίες του Νικήτα βγαίνουν αληθινές…

Ήλιος Σήμερα 1/03/21 Επεισόδιο 111 – Ο Μενέλαος συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του ΑΝΤ1 Ήλιος.

Πέμπτη 22 Απριλίου / Επεισόδιο 148
Ο Μηνάς απειλεί τον Μιχάλη να απαγάγει την Ορόρα και να παραπλανήσει τον Δημήτρη. Η Λήδα αρνείται να βοηθήσει τον Δημήτρη με την υπόθεση του Νικήτα, καθώς δεν τον εμπιστεύεται πια.

Ο Ντίνος και η Λένα μετανιώνουν που δεν μίλησαν νωρίτερα στην αστυνομία, καθώς η Σακλέμ έχει εξαφανιστεί και πιστεύουν ότι αυτό συνέβη εξαιτίας τους.

Ο Δήμος ζηλεύει την αφοσίωση που δείχνει η Λήδα στον Νικήτα, την παρηγορεί και της εκφράζει τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη.

Ο Νικήτας φτάνει στα κλοπιμαία, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα πάρει, καθώς οι υποψίες του βγαίνουν αληθινές… Η Σαλκέμ επιστρέφει στο μπαρ τρομαγμένη και ζητάει ξανά την βοήθεια του Ντίνου και της Λένας.

Ο Ντίνος ενημερώνει τον Μηνά ότι η Σακλέμ επέστρεψε πιστεύοντας ότι κάνει το σωστό. Η Αθηνά είναι επιτέλους σε θέση να καταθέσει την αλήθεια για τον Γιάννη και αυτό δημιουργεί ξανά ανησυχία σε κάποιους…

ΉΛΙΟΣ

Ήλιος Spoiler (22-04): Οι υποψίες του Νικήτα βγαίνουν αληθινές…

Survivor ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 21/-4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο