Οι τρεις φιναλίστ του Survivor: Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που προκρίθηκαν στον Τελικό

Ο μεγάλος Τελικός του Survivor είναι εδώ και η αγωνία αυξάνεται! Αύριο, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 21:00 ζωντανά από το Γαλάτσι θα διεξαχθεί ο μεγάλος αυτός τελικός που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

Οι τέσσερις φιναλίστ, Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη μεγάλη νίκη. Την προηγούμενη βραδιά, στην Τρίτη 25 Ιουνίου, έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα στο Άλσος Γαλατσίου και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το κοινό και τους παίκτες σε ένα γεμάτο θέατρο στο Γαλάτσι, ενώ έγιναν κληρώσεις για τα ζευγάρια των αγώνων. Οι νικητές των δύο ζευγαριών που θα φτάσουν τις 5 νίκες θα κερδίσουν την πρόκριση για τον μεγάλο Τελικό, ενώ η τρίτη θέση θα κριθεί ανάμεσα στους δύο χαμένους.

Στις πρώτες μονομαχίες η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης αναδείχθηκαν νικητές, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση για τον Τελικό. Έτσι, η αγωνία φουντώνει και αναμένουμε με ανυπομονησία τον μεγάλο Τελικό του Survivor!

Written by admin

Τι έχουν στις γκαρνταρόμπες τους τα κορίτσια της μόδας: Η τέλεια μίνι φούστα

Έγινε… θέαμα η Μαρίνα Σταυράκη: Βγήκε έξω στην Μύκονο, είχε…ξεχάσει κάτι να φορέσει και το είδαν όλοι