Menu

Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες σφραγίστηκαν σε μια ιστορία

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;” επιστρέφει μετά από 25 χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ως δύο ταινίες που θα ολοκληρώσουν την ιστορία των Αλέκα, Ντομινίκ, Φωφώς και Πόπης στον κινηματογράφο.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Mega το 2000 και απέσπασε μεγάλη επιτυχία, όμως διακόπηκε πρόωρα, επιστρέφει ως ταινία με τον Αλέξανδρο Ρήγα να υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2024 και οι βασικοί πρωταγωνιστές που θα υποδυθούν τις τέσσερις γυναίκες έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η Μαρία Λεκάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου θα ξανασυναντηθούν για να φέρουν την εκδίκησή τους στο τέλος.

Η Βασιλική Ανδρίτσου αποκάλυψε τη λίστα των ηθοποιών μέσω Instagram, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την ανάγνωση των σεναρίων των ταινιών.

Η ταινία θα παρακολουθεί τις ζωές των τεσσάρων γυναικών που ενώνονται για να πάρουν εκδίκηση από έναν κοινωνικό λειτουργό που τις κακοποιεί. Θα δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το σχέδιο εκδίκησης και ποιες επιπτώσεις θα έχει στην ελληνική κοινωνία.

Η παραγωγή ανήκει στον Παντελή Καλατζή και την Showtime Productions, ενώ το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά των Ρήγα – Αποστόλου με το ίδιο όνομα.

Written by admin

Exit mobile version