Οι πρώτες ΦΩΤΟ: Το μωρό του Γιούρκα Σεϊταρίδη και της Μάιρας Παπαϊωάννου

Μερικές ιστορίες αγάπης είναι πολύ όμορφες και έχουν happy end όπως αυτή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και υποψήφιου βουλευτή Ιωαννίνων με τη Νέα Δημοκρατία Γιούρκα Σεϊταρίδη και της συντρόφου του, κόρης του Προέδρου της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, Μάιρας, που παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη.

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του σχεδόν μυστική ενώ φωτογραφίες από το γάμο τους που έγινε τον Δεκέμβριο του 2022 στο Δημαρχείο της Αθήνας, καθώς ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος για τον τομέα Αθλητισμού με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του πεθερού του Γιούρκα, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη panourgias_papaioannou (@panourgias_papaioannou)

Ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι, εντόπισε το ζευγάρι σε μια βόλτα με το καρότσι και το μωρό τους στο κέντρο της πόλης με τη Μάιρα Παπαϊωάννου να είναι ντυμένη casual.

Nα σημειωθεί ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2004, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κέντρο της Αθήνας καθώς διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ένα εστιατόριο στο Μοναστηράκι.

Πηγή: Newsbreak

Latest

Είναι 62 και την ζηλεύουν οι 20αρες: Γιαγιά δείχνει πως μπορεί να είναι πανέμορφη 62 ετών και απίστευτα καλλίγραμμη

Latest

Κάθετος ο Τάσος Χαλκιάς για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Προς το παρόν είναι…»