Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor»

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, 14:48

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor έκανε ο Πάνος Καλίδης στην εκπομπή «Love it», ο οποίος  αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τους συμπαίκτες του.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στενοχωρούσε. Με έβλεπαν και οι δικοί μου στην Αθήνα και ντρεπόμουν.

Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι που μου έγραφε ότι με αγαπάει πολύ και θα νικάω πάντα. Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Το είχα συζητήσει με την Ελευθερία. Μου έλεγε πως και αυτή ήταν πιεσμένη. Με την άφιξη του Γιώργου και του Σάκη ένιωσε καλύτερα. Δε γνώριζα κανέναν. Χωρίς να το ξέρω, ο στυλίστας μου είχε πάρει κάποια ρούχα από τον Σάκη. Ο Γιώργος με είχε υποδεχτεί σε κάποιο κατάστημα, γιατί δούλευε στην υποδοχή.

Δεν έπαιρνα τις αποφάσεις για να μην παίξω.  Όταν μου φώναξε ο Αλέξης φοβόμουν να γυρίσω πίσω για να μη με κράξουν. Ήξερα πως αν έπαιζα θα έχανα και ποιος τους ακούει. Ήταν λάθος που δεν ψήφιζα τον τελευταίο καιρό αγωνιστικά. Αν ψήφιζα αγωνιστικά θα ψήφιζα τον εαυτό μου.

Όταν ήρθαν νέοι παίκτες εγώ δε ρωτούσα πληροφορίες. Άλλοι ρώταγαν. Με την Κάτια φάγαμε ρύζι δυο φορές. Κάναμε μια κούπα μισή και μισή. Ο James είναι ευφυέστατος. Ο Νίκος επηρεάζεται πολύ. Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω κάτι την περιμένει και πως είναι πολύ καλά. Αυτά τα χαιρετίσματα μου είπε να στείλω.

Η Άννα Μαρία και ο Νίκος είναι πολύ κοντά. Είναι όλη μέρα μαζί. Γελάνε, τα βρίσκουνε. Μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καλίδης.

εριεττα the bachelor

Θυμάσαι την Εριέττα από το the bachelor; Δες τι ανέβασε και έγινε Viral. Εκανε like ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Νέλλη Γκίνη: “Με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει