Οι προκλήσεις των αλλαγών και οι αποχαιρετισμοί στη ζωή της Στέλλας Ψαρουδάκη

Η Στέλλα Ψαρουδάκη παρέδωσε μια συνέντευξη πλήρους μήκους στο περιοδικό My TV και στη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα για τη συμμετοχή της στο «Ναυάγιο» του Μεγάλου Καναλιού. Μέσω όλων αυτών, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον κόσμο της τέχνης και στην ανασφάλεια που χαρακτηρίζει το επάγγελμά της.
Πιστεύεις ότι η τέχνη προσφέρει κάτι στο κοινό;
Ναι, πιστεύω. Από το απλούστερο, που μπορεί να σε κρατήσει συντροφιά, έως το να μάθεις κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, στο “Ναυάγιο” παρακολουθήσαμε τις σκηνές της δίκης. Ως κοινωνία έχουμε πρόσφατα τέτοια γεγονότα. Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σε αγγίξει, να ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου.
Επίσης, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο που τα τελευταία χρόνια η μυθοπλασία έχει ανθίσει, δημιουργούνται ωραίες σειρές, γιατί η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων και μόνο χαρά φέρνει αυτό.
Νιώθεις ανασφάλεια για το επάγγελμά σου, καθώς κάθε σεζόν πρέπει να αναζητάς νέες δουλειές;
Φυσικά και νιώθω ανασφάλεια. Ειδικά αν δεν σου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί και οι αλλαγές είναι πιο δύσκολο. Κι εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων, οπότε είναι σαν να έχω επιλέξει να πηγαίνω στον φόβο μου. Αυτή είναι η συνθήκη, όμως, και παλεύω μέσα σε αυτό.

Written by admin

Η Σημασία της Αυτοφροντίδας: Μιλάει η Δέσποινα Βανδή

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ιουλίας Καλλιμάνη για τον πατέρα της