Νίκος Χαρδαλιάς: Οι πιο γλυκιές δημόσιες ευχές στη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου

❤

March 22, 2021

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί να πνίγεται στη δουλειά λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ωστόσο σήμερα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Η γοητευτική γυμνάστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της, και ο υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, της ευχήθηκε και δημόσια με τις πιο όμορφες και γλυκές ευχές!
“Να σε χαιρόμαστε ζωή μου! Να τα εκατοστίσεις, να μείνεις πάντα έτσι όπως χρόνια τώρα είσαι… Ξεχωριστή, μοναδική! έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της συζύγου του να κρατάει την τούρτα της”! Η Γιώτα και ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένοι 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κόρη τη Δήμητρα.

Η Γιώτα είχε πει για τον σύζυγό της πριν λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τον σύζυγό της: “Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

 

Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου.

 

 

 

 

Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ”.

Masterchef spoiler 22/3: Το twitter “έσφαξε με το γάντι” τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά της

Ζώδια: Ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους: Αυτά είναι τα τρία πιο ψύχραιμα ζώδια