Οι Πανθέοι 18/9/23: Η ύποπτη απειλητική φιγούρα

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο γιατρός Ανδρέας Πανθέος, ένας νεαρός που επιστρέφει από το ταξίδι του μέλιτος, με τη νεόνυμφη σύζυγό του, Μάρμω. Η Μάρμω είναι μια γυναίκα που, παρά την αγάπη της προς τον Ανδρέα, έχει αντιμετωπίσει την απόρριψη της ευρύτερης οικογένειας Πανθέος. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν παρευρέθηκε στον γάμο τους, δείγμα του πόσο βαθιά είχε ριζώσει η δυσαρέσκειά τους για την επιλογή του Ανδρέα.

Οι Πανθέοι 18/9/23: Η ύποπτη απειλητική φιγούρα

Ο Βλάσης Πανθέος, ο πατριάρχης της οικογένειας, είναι ένας άνθρωπος με πολύπλοκο χαρακτήρα και ένα παρελθόν που κρύβει πολλά μυστικά. Λίγο πριν τον θάνατό του, θα κάνει μια αποκάλυψη που θα σοκάρει τους πάντες. Ζητάει να γνωρίσει τη Μάρμω, τη γυναίκα του γιου του, και όχι μόνο την αποδέχεται, αλλά της δίνει και την ευλογία του. Αυτή η κίνηση φαίνεται ακόμη πιο ασυνήθιστη, όταν αποκηρύσσει τη σύζυγό του, Νένα, η οποία ήταν μητέρα των έξι παιδιών τους και έχει φύγει από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια.

Τα μυστικά από το παρελθόν, τα οποία έχουν κρατηθεί καλά κρυμμένα, αρχίζουν να εμφανίζονται. Το παρελθόν και το παρόν συνδέονται, ενώ νέες γνωριμίες αποκαλύπτουν πληροφορίες που φέρνουν σε κίνδυνο τα μέλη της οικογένειας Πανθέος. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα πένθιμο κλίμα, λόγω του πρόσφατου θανάτου του Βλάση.

Στους δρόμους της Αθήνας όμως, μια σκιώδης φιγούρα κινείται με απειλητικό τρόπο. Κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές της προθέσεις, αλλά το παρόν και το παρελθόν φαίνεται να συνδέονται μέσω αυτής της μυστηριώδους φιγούρας. Η οικογένεια Πανθέος βρίσκεται σε συνεχή κίνδυνο και η ανακάλυψη των μυστικών τους είναι αναπόφευκτη. Σε αυτό το σκηνικό, η αγάπη, το πάθος, ο πόνος και η εκδίκηση θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο.

Κορυφαίο Ανέκδοτο: Άνοιξε στην Νέα Υόρκη ένα μαγαζί που πουλάει άντρες και πάει μια γυναίκα να βρει σύζυγο…

Η αλήθεια για την υγεία του Βασίλη Καρρά – «Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία…»