Survivor 4 Spoiler 27/5:Οι μεν στο Μαϊάμι και οι δε στην γκρίνια και στην ακτή τους

Κανένα παράπονο δεν πρέπει να υπάρχει αφού με τα SURVIVOR SPOILER τα μαθαίνεται όλα πρώτοι. Τελικά είχαμε τον αγώνα επάθλου μεταξύ των δικών μας ομάδων. Ο ι κόκκινοι κέρδισαν με ένα καταπληκτικό Σάκη και μια καλή Μαριαλένα. Αλλά και μια τίμια Χαμπέρη. Ο Ντάφυ τα γνωστά.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν με 10-8, πήραν μαζί τους ένα παίχτη από την Μπλε ομάδα, όπως είχε πει ο Ατζούν και διάλεξαν τον Κόρο.

Όπως ακριβώς σας τα είχαμε πει στο survior spoiler. Για μια ακόμα φορά επιτυχημένο.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Αρχικά ο Ατζούν πρότεινες επειδή είναι λίγοι παίχτες και ο Ντάφυ παίζει δεν παίζει, να το κάνουν σε ατομική δοκιμασία και οι δύο πρώτοι παίχτες να πάρουν μαζί τους από 2 ακόμα τις επιλογής τους.

Ατομικό η ομαδικό;
Αλλά η Καρολίνα αντέδρασε και ζήτησε να εφαρμοστεί αυτό που γίνεται μέχρι τώρα και να είναι ομαδική η δοκιμασία.

Τελικά ο Αζτούν δεν επέμεινε άλλο και ξεκίνησαν το ομαδικό αγώνισμα.

Στην διάρκεια του αγώνα ο Ντάφυ αγωνίστηκε κανονικά έχασε όπως ήταν φυσικό και στο επόμενο αγώνισμα που θα έπρεπε να αγωνιστεί έκανε το κλασικό κόλπο του και είπε ότι πονάει και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Αλλά υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις από τους Μπλε και προκειμένου να χαλάσει το παιχνίδι, ο Ατζούν πήρε μια απόφαση που ουσιαστικά τέλειωσε από το παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τούρκος παραγωγός είπε λοιπόν ότι επειδή εδώ και καιρό βλέπει τον Ντάφυ πότε να παίζει και πότε να μην παίζει έκανε μια σύσκεψη με την παραγωγή και πήραν μια απόφαση για το θέμα του.

Από εδώ και πέρα όταν ο Τριαντάφυλλος είναι η σειρά του να αγωνιστεί στους αγώνες και δεν αγωνίζεται τότε αυτόματα η αντίπαλη ομάδα θα κερδίζει τον πόντο.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος κυρίως από τους δώρο πόντους του Ντάφυ που πήραν οι Μπλε επειδή δεν αγωνίστηκε σε τρία αγωνίσματα. Μόνο στην πρώτη φορά αγωνίστηκε.

Σούπερ Κατσούλης
Σε σούπερ κατάσταση για μια ακόμα φορά ο Σάκης που απλά ήταν άχαστος. Δεν ήταν σε καλή μέρα οι Μπλε.

Οι μεν στο Μαϊάμι λοιπόν και η δε στην γκρίνια και στην παραλία τους.

«Υποβρύχιο» με «κυβερνήτη» τον Ρούλι

«Υποβρύχιο» με «κυβερνήτη» τον Ρούλι

agries-melisses:-afto-itan-to-telos-tou-manou-voskari

Άγριες Μέλισσες: Αυτό ήταν το τέλος του Μάνου Βόσκαρη