Οι καυτές πόζες της Κένταλ Τζένερ έριξαν το Instagram

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, το διάσημο μοντέλο Κένταλ Τζένερ αναστάτωσε τους followers της με τις φωτογραφίες που ανέβασε από κάποια τροπική παραλία.

Μέσα σε λίγες ημέρες η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, κατάφερε να μοιράσει εγκεφαλικά στους followers της.

Φορώντας απλά το μαγιό της, το διάσημο μοντέλο απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς σε μια τροπική παραλία.
Οι καυτές πόζες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Αποθέωσαν το σώμα της

Με δύο αναρτήσεις της κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια likes, με τους followers της να την αποθεώνουν για το σώμα της. Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι που αναρωτιούνται για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που τράβηξε τις φωτογραφίες, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Bad Bunny.

Οι δυο τους άλλωστε απαθανατίστηκαν πρόσφατα σε αγώνα των Lakers. Το ζευγάρι φάνηκε να απολαμβάνει τον αγώνα στις εξέδρες. Οι φήμες για σχέση ανάμεσα σε Κένταλ Τζένερ και Bad Bunny είχαν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο. Ενώ τότε κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή, πλέον δεν διστάζουν να εκφραστούν δημόσια.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People, Κένταλ Τζένερ και Bad Bunny περνούν σχεδόν κάθε μέρα μαζί. «Είναι πολύ χαριτωμένοι μαζί. Η Κένταλ είναι ευτυχισμένη. Είναι διασκεδαστικός. Είναι πολύ κύριος και γοητευτικός. Της αρέσει το vibe του. Είναι πολύ χαλαρός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα εδώ

«Δίδυμοι» με τον Φινλανδό – Χαμός στο Twitter με τον «Τσουβέλα» στην Eurovision

Πικάντικες αποκαλύψεις από τον Σταμάτη Γαρδέλη για πασίγνωστη ηθοποιό – «Είχαμε μια φυσική ερωτική σκηνή κάτω από τα σκεπάσματα» (VIDEO)