Μαριάννα Τουμασάτου: “Οι γονείς μου μοιάζουν πολύ! Κάποτε, κάποιος του την ζήτησε σε γάμο” video

March 18, 2021

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show! Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση και για τη «Φωτογραφία Της Ζωής Μου» που προβάλλεται στον ANT1. Πώς της φαίνεται ο καινούργιος της ρόλος και γιατί συγκινήθηκε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της; Θα πήγαινε καλεσμένος ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου; Η Μαριάννα Τουμασάτου σχολίασε τα συγκλονιστικά γεγονότα που πλήττουν τον καλλιτεχνικό χώρο και εξέφρασε  τη βαθιά θλίψη της για εκείνους που λειτουργούν ως «καταστροφείς συνειδήσεων και ψυχών».
Για την καραντίνα και την τηλεκπαίδευση που κάνει η κόρη της:  Το παιδί μου είναι όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη. Θέλω να τελειώσει η καραντίνα και να μην ξαναβρεθεί ποτέ μπροστά σε οθόνη.
Με αφορμή την εκπομπή της Μαριάννας, η “φωτογραφία της ζωής σου” ο Γρηγόρης έδειξε στη Μαριάννα φωτογραφίες από την ζωή της. Η μητέρα μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τρυφερή και αγαπησιάρα. Kαι πολύ επίμονη. Και ο πατέρας μου και η μητέρα μου έχουν τρελαθεί με την κόρη μου.  Οι γονείς μου μοιάζουν μεταξύ τους. Κάποτε κάποιος της ζήτησε στο γάμο από τον πατέρα μου γιατί την πέρασε για αδελφή του. Η μητέρα μου έχει καλλιτεχνικές τάσεις. Ο μπαμπάς μου όταν τραγουδάει, νομίζεις ότι στρίβει τρόλεϊ.

Δεν ήμουν καλή μαθήτρια στο σχολείο δεν μου άρεσε το διάβασμα. Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ακόμα και για να κουβαλάω νερό!Με αφορά η πολιτική. Είναι ένα πράγμα που μου αρέσει και με ενδιαφέρει. Στην πολιτική θα ήμουν ξεροκέφαλη αλλά θα έκανα αυτό που πίστευα. Ο αδελφός μου πάντα με προστάτευε. Είναι ο λατρεμένος μου. Είναι προστατευτικός αλλά όχι παρεμβατικός. Νιώθει ασφαλής επειδή ξέρει ότι στη ζωή μου υπάρχει ο Αλέξανδρος.

Για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής: Αν το κάνεις σε ένα κορίτσι 22 χρονών είναι αλλιώς από μια μεγαλύτερη γυναίκα που μπορεί να αντιδράσει. Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι πάει να πει τους κλειδώνεις την πόρτα; Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Δεν ήταν η κακιά στιγμή.

Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη γνωριστήκαμε όταν ήταν 11 χρονών. Στα γυρίσματα διαβάζαμε τα μαθήματα του σχολείου. Είναι καλός άνθρωπος έχει αντρίκια ψυχή.
Για την αλλαγή στην εμφάνισή της: Θέλω να αλλάζω όταν κάνω μια νέα δουλειά.

Ο Γιάννης που με φροντίζει με περιποιήθηκε πολύ.  Άλλαξα τα μαλλιά μου!
Ο Αλέξανδρος δεν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Δεν το σκέφτηκα καν. Αφού είναι κάτι που δεν θέλει γιατί να τον πιέσω…

ΝΕΚΡΟ αγορι για 2 ωρες απέκτησε σφυγμο στην ΚΡΗΤΗ.

Ανέκδοτο: Λέει ο άνδρας στη γυναίκα, «Στη Λετονία ζητούν άνδρες για αναπαραγωγή …! Τρελό γέλιο