Οι εντυπωσιακοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

Σήμερα το βράδυ, Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 00:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τον Στέφανο Δάνδολο. Ο βραβευμένος συγγραφέας μιλάει για το τελευταίο του βιβλίο “Τα αηδόνια της Σιωπής”, αναφερόμενος στη σκοτεινή εποχή των Δεκεμβριανών, δίνοντάς του φωτεινότητα μέσα από τα συναισθήματα που κουβαλάει. Επιπλέον, αναφέρεται στην έρευνα που έκανε για το βιβλίο του και στη σημασία της αληθινής ιστορίας για τους αναγνώστες του. Τέλος, μιλάει για τα μυθιστορήματά του που έγιναν επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Στη συνέχεια, στο The 2Night Show φιλοξενείται ο Inaki Lamua, ο Ισπανός TikToker που έχει γίνει viral στα social media. Ο Inaki μιλάει για την αγάπη του για την ελληνική γλώσσα και για το πώς μάθε την από μόνος του, χωρίς καμία σχέση με την Ελλάδα. Αποκαλύπτει επίσης ποιος τον ενέπνευσε να έρθει στη χώρα μας και τι τον ενώνει με τον ελληνικό πολιτισμό.

Τέλος, ο Apon είναι ακόμα ένας καλεσμένος στο The 2Night Show, με τον Γρηγόρη να αποκαλύπτει πώς εγκατέλειψε την αθλητική δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με τη μουσική. Μιλάει για το πώς βρήκε το καλλιτεχνικό του όνομα και για την εξέλιξή του ως μουσικός. Τέλος, ερμηνεύει live το τραγούδι του “Βοριάς” και εντυπωσιάζει το κοινό με τη φωνή του.

Μην χάσετε την εκπομπή σήμερα στις 00:00 στον ΑΝΤ1, για μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και ταλέντο! Καλή προβολή!

Written by admin

Η Daniella Salvi ποζάρει και μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΟΚ στην αποστολή : Ο μικρός Γιαννάκης στην Αμερική για θεραπεία