Χριστίνα Κοντοβά: Οι εκπληκτικές φωτογραφίες από τα ταξίδια της στην Αφρική και η απόφαση να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι

April 6, 2021

Συγκίνηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά πως πρόκειται να υιοθετήσει ένα μικρό κοριτσάκι από την Καμπάλα. Η Χριστίνα, πριν πάρει αυτή την απόφαση, έχει επισκεφθεί την Αφρική αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους της περιοχής αφού έχει μάθει πολλά για τον τρόπο ζωής και της συνήθειές τους. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης να υιοθετήσει την μικρούλα η Χριστίνα έχει δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα αγάπης θαυμασμού και θετικής ενέργειας!
Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο έγινε και νονά ενός μικρού κοριτσιού από την Ουγκάντα που πήρε το όνομά της, Χριστίνα.

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων μέσα από την ανάρτησή της έκανε γνωστό πως τους τελευταίους μήνες έχει επιλέξει να ζει μακριά από τη χώρα μας μέχρι να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και από ανάδοχη μητέρα του μικρού κοριτσιού να μπορέσει να γίνει η θετή του μητέρα που θα το μεγαλώσει και θα το φροντίσει προσφέροντάς του μια όμορφη ζωή.

Η Χρίστνα είναι 42 ετών, έχει μεγάλη αδυναμία στο μπαμπά της και έχει εδώ και χρόνια μια όμορφη σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη. Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και μέσα στα πολλά που τους ενώνουν είναι η αγάπη για τα ταξίδια αφού με την πρώτη ευκαιρία φροντίζουν να κάνουν μικρές αλλά και μεγάλες αποδράσεις, πότε οι δυο τους και πότε με τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου που πρόκειται να γίνει και η νονά της μικρής Έιντα.

“Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου….Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα.


Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα” ανέφερε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά τονίζοντας πως δίπλα της σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν πάντα οι φίλοι της αλλά και ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης.
 

Σαν σήμερα 06 Απριλίου: Οι εορτές και τα σημαντικότερα γεγονότα

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα…΄΄