Οι δυσκολίες της δημόσιας εκφράσεως: Οι ρήτρες που περιορίζουν την ελευθερία του λόγου

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ την εκπομπή «My man can» – Τι είπε για τον Γιώργο Λιανό;

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι καινούριο θα έρθει. Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά συνδέονται με συμφέροντα και συμβόλαια εκατομμυρίων. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά ακόμα. Αν η εκπομπή πραγματοποιηθεί, θα είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω. Μιλάω με πολλά κανάλια για διάφορα ενδεχόμενα, αλλά πάντα υπάρχει μια δόση αβεβαιότητας. Οι συμβάσεις περιέχουν ρητρες εχεμύθειας, οπότε δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Νιώθω άνετα στον ρόλο του παρουσιαστή, ακόμα και αν είμαι αρχάριος σε αυτό τον τομέα. Αν οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι γίνει, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Είναι θέμα ευκαιρίας και προσπάθειας, και είμαι αποφασισμένος να το προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις» ανέφερε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

«Ο Γιώργος Λιανός έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την διαδικασία και του οφείλω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι και δική του επιτυχία» κατέληξε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Written by admin

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Φυσιολογικό να «φλερτάρεις» με την απιστία

Επίθεση με μαχαίρι σε γυμνάσιο από 19χρονο Γεωργιανό