Οι δυσκολίες στη σχέση του Αντώνη Ρέμου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

“Με τον Παντελή Παντελίδη ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι”, είπε ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του με τη Μαρία Σολωμού. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Παντελή και στη συνεργασία τους στο παρελθόν.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι πάντα ήταν ο καλλιτέχνης που ο Παντελής θαύμαζε και αγαπούσε πολύ, με σεβασμό προς το έργο του. Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση τους με τον Νότη Σφακιανάκη, τον οποίον ο Παντελής αγαπούσε και είχε μεγαλώσει με τα τραγούδια του.

Επιπλέον, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά την εκτιμά. Μίλησε επίσης για το ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το τραγούδι “Φεγγάρι μου” της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε μια πασχαλινή διαφήμιση.

Η αποκάλυψη αυτή φέρνει στο προσκήνιο τη σχέση που είχαν οι τρεις καλλιτέχνες και αναδεικνύει τη δυναμική που επικρατούσε στον μουσικό χώρο την εποχή εκείνη. Η αποκάλυψη του Αντώνη Ρέμου αφήνει ανοιχτά πολλά ερωτηματικά για το παρελθόν και τις σχέσεις που είχε με τους συναδέλφους του.

Written by admin

Η συγκινητική αναμέτρηση του παίκτη με τον πατέρα του μετά την αποχώρηση από το Survivor

Latest

Αρχική Gossip Διαζύγιο «βόμβα» στην βασιλική οικογένεια της Ελλάδος – Χώρισαν Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ