Menu

Οι δύο μνηστήρες της ελληνικής οικονομίας: Δημήτρης Μελισσανίδης και Αντώνης Υάκινθος

Επενδυτικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες μεγάλης εμβέλειας, προσέλκυσε στο διαγωνισμό που διεξάγει το ΤΑΙΠΕΔ, το εξαιρετικό ακίνητο του πρώην κάμπινγκ του ΕΟΤ, στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές που κατατέθηκαν είναι τρεις και όπως πληροφορήθηκε το makthes.gr , ο ένας από τους ενδιαφερόμενους είναι ο γνωστός μεγαλο-επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, ο άλλος είναι ο Γερμανο – Ισραηλινός Gili Hirschmann και, ο τρίτος, ο φυσίατρος Αντώνιος Υάκινθος, γνωστός από τη δημιουργία κέντρων αποκατάστασης ( Ευεξία) και στυλοβάτης του Ιατρικού Τουρισμού.

Οι 3 προσφορές και τα πρόσωπα

Το ΤΑΙΠΕΔ, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, ανακοίνωσε τους τρεις οικονομικούς φορείς που κατέθεσαν προσφορές για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας.

Από τις τρεις προσφορές, η μία υποβλήθηκε από τον Αντώνιο Υάκινθο, ιδρυτή της Δομής Αποκατάστασης ‘Υάκινθος’ και στη συνέχεια του Κέντρου Αποκατάστασης ‘Ευεξία’ στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, που πέρυσι διπλασίασε, μετά από επέκταση, τη δυναμικότητά του. Η «Ευεξία Α.Ε.», από χρόνια απευθύνεται σε διεθνείς ασθενείς που χρήζουν αποκατάστασης.

Η δεύτερη προσφορά κατατέθηκε από την «Ιnnovation and Development MAE», εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο Μάϊο, με έδρα Θεσσαλονίκη. Η Εταιρεία, είναι συμφερόντων ενός γνώριμου επενδυτή στην αγορά του real estate αλλά και του τουρισμού της Θεσσαλονίκης, του Γερμανο-ισραηλινού Gili Hirschmann, επιχειρηματία του κλάδου του real estate, ο οποίος έχει αγοράσει το ξενοδοχείο Olympic, επί της Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Olympic αυτή την περίοδο ανακαινίζεται ριζικά και θα επαναλειτουργήσει στους…

Written by admin

Exit mobile version