Αγγελική spoiler: Οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι, και η Αγγελική σε κίνδυνο!

Αγγελική Σήμερα

Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ALPHA)

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις

Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών…

Δείτε τι θα συμβεί στην δραματική σειρά ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

Τετάρτη 19 Μάϊου 2021 / Επεισόδιο 130 | Αγγελική
Η Τζένη ανησυχεί για τον πατέρα της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της επιχείρησης, με την Αθηνά να τον υποστηρίζει.

Η Κατερίνα ρωτάει ευθέως τον Δημήτρη αν σκότωσε τον αστυνόμο Μακρή και τον αναγκάζει να παραδεχτεί την αλήθεια. Η Σοφία μιλάει στα παιδιά για το καινούργιο σπίτι αλλά η αντίδραση τους δεν είναι αυτή που θα ήθελε. Ο Δημήτρης πηγαίνει να τρίξει τα δόντια του Νικόλα όταν μαθαίνει από το Γιάννη ότι γνωρίζει για την επικοινωνία που έχουν.

Ο Αποστόλης ξυπνά στο ίδιο κρεβάτι με την Ιωάννα και η αντίδραση του την απογοητεύει. Ο Χανδρινός χάνει τη μάχη με τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του, ενώ δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν θα το φανταζόταν.

Η Αγγελική πάει να συλλυπηθεί την Τζένη και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν… μια συνάντηση όμως που δεν θα γίνει ποτέ.

Χamos

Ευρωκοινοβούλιο: Την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, ζήτησε ο Β. Μεϊμαράκης

apo-tin-talaiporia-sto-survivor-epatha-polypoeidi-ekfylisi-fonitikon-chordon

Ελένη Χατζίδου: Από την ταλαιπωρία στο Survivor έπαθα πολυποειδή εκφύλιση φωνητικών χορδών