Οι Αφθονότεροι Ιδιοκτήτες Αθλητικών Ομάδων σε Παγκόσμιο Επίπεδο

Ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης μιας αθλητικής ομάδας στον κόσμο, για ακόμη μία φορά σύμφωνα με το Forbes, είναι ο Steve Ballmer. Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, είναι ιδιοκτήτης των Los Angeles Clippers από το 2014, όταν αγόρασε την ομάδα για το ποσό των 2 δισ. δολαρίων. Η τιμή αυτή υπήρξε υπερβολική τότε, αλλά έχει αποδειχθεί πως ήταν μια καλή επένδυση.

Ο Steve Ballmer δεν έχει ποτέ πρόβλημα να ξοδέψει χρήματα. Μόλις τον Ιανουάριο του 2024, ξόδεψε περισσότερα από 152 εκατ. δολάρια για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Kawhi Leonard για τρεις επιπλέον σεζόν. Αναμένεται να πράξει κάτι αντίστοιχο και για άλλους παίκτες όπως ο Paul George και ο James Harden.

Η κορυφαία επιτυχία του αναμένεται το επόμενο έτος, μετά τη μετακόμιση των Clippers στο νέο τους γήπεδο, το Intuit Dome, στο Inglewood της Καλιφόρνια, αξίας 2 δισ. δολαρίων.

Ακολουθούν συναντήσεις σε ρόλους με το Forbes. Ο Steve Ballmer ξεπερνά όλους τους πλουσιότερους ιδιοκτήτες αθλητικών ομάδων στον κόσμο και δείχνει την αντιστοιχία και το σήμα του ότι είναι ο αριθμός ένα.

Written by admin

Η ανείπωτη θλίψη μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: Μια βουβή αγωνία που διαπερνά τις ζωές μας

Γιώργος Σεϊταρίδης: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά από 10 χρόνια – Η σπάνια εμφάνισή του