Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξισώνει την αλήθεια για τον Γιάννη Μπέζο: “Δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν

Η Μουρμούρα μπορεί να κρατούσε περισσότερο, αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι μυστηριώδεις και επικίνδυνες. Στο Action24, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε ως καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το ξαφνικό τέλος της σειράς “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”, στην οποία συμμετείχε για 11 χρόνια, καθώς και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο στο θέατρο.
“Εκτίμησα πολύ τον ρόλο μου στη Μουρμούρα. Ήταν 11 χρόνια. Αν βρεθεί κάτι παρόμοιο που μου αρέσει, θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεοπτική καθημερινότητα. Είναι περισσότερες ώρες εργασίας, αλλά θα το έκανα”, δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
“Είμαστε μια μικρή χώρα, δεν έχουμε εξαγώγιμα προϊόντα, και έτσι συμβαίνουν μικρά πράγματα. Η σειρά μπορούσε να κρατήσει περισσότερο, αλλά οι εποχές είναι δύσκολες για όλους”, σχολίασε ο ηθοποιός σχετικά με το τέλος της σειράς. Σχετικά με την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο στο θέατρο, ανέφερε: “Ήταν πολλά χρόνια που ήθελα να παίξω τον Δον Κιχώτη και τα κατάφερα. Ο Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και με βοήθησε πολύ”.

Written by admin

Ανόδος της θερμοκρασίας από σήμερα: Τι λέει ο καιρός;

Latest

Τελειώνουν τα πάντα για τη βασιλική οικογένεια: Το Μπάκιγχαμ δεν κρύβει την αλήθεια για την Κέιτ Μίντλετον και η «κατάρρευση» έρχεται – «Είναι πολύ άρρωστη, δυστυχώς…»