Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε ρόλο «πυροσβέστη» στα επεισόδια με τα ΜΑΤ: Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην αναμέτρηση με τον Άρη στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League και τερμάτισε δεύτερος στη βαθμολογία.

Στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα είχε -σχεδόν- κριθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν για άλλη μια φορά στη θύρα 13 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να στηρίξει την ομάδα του και να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο στο ημίχρονο της κυριακάτικης αναμέτρησης προκλήθηκε ένταση εκτός του γηπέδου, μεταξύ της αστυνομίας και μερίδας οπαδών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και χημικά για την απομάκρυνση των φιλάθλων. και επικράτησε ένας κακός χαμός, με τον άνθρωπο που να προσπαθεί να επέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα να είναι Μπισμπίκης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε στην μέση των επεισοδίων και προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, όμως προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Δείτε το βίντεο:

@qqinq13

#mpismpikis #gate13 #superleague #peaceandlove #panathinaikos #aris #episodia

♬ original sound – Stavrhs


@qqinq13 #mpismpikis #gate13 #superleague #peaceandlove #panathinaikos #aris #episodia ♬ original sound – Stavrhs

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

«Δίδυμοι» με τον Φινλανδό – Χαμός στο Twitter με τον «Τσουβέλα» στην Eurovision