Ο Βαρουφάκης αρνήθηκε να βγει σε ραδιοφωνική εκπομπή λόγω… Βελόπουλου

Δεν θέλησε να βγει στον «αέρα» του News24/7 o Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις 7.30 στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Ο λόγος; Ότι ο σταθμός, πριν λίγη ώρα φιλοξενούσε τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, με την κίνηση αυτή άνοιξε μέτωπο με την Ελληνική Λύση, δείχνοντας ότι δεν επιθυμεί να αναπνέει ούτε καν τον ίδιο ραδιοφωνικό αέρα με τον πρόεδρό της.

Κατά τα άλλα, πριν λίγη ώρα ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 είπε ότι το μόνο κοινό που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη «είναι το μικρό όνομα» που έχουν και πως «αν δεν ήταν γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, «δεν θα ήταν τίποτα».

Τόνισε παράλληλα ότι «στη ΝΔ παίζουν βρώμικα», κι εξήγησε ότι «έχουν βάλει σάιτ που ελέγχουν να λένε ένα σωρό ψέμματα εναντίον μου», κάνοντας πολιτικό πόλεμο.

Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις, καθώς όπως είπε, «μας έδιναν 1,5 με 2% και πήραμε 4,2%».

Σημείωσε πως θα ήθελε να είναι εκείνος που θα θέσει εκτός βουλής τη Χρυσή Αυγή, ενώ ερωτηθείς για τα ψηφοδέλτια είπε πως ακόμη δεν είναι έτοιμα ωστόσο, εκείνος θα θέσει υποψηφιότητα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Υπογράμμισε ακόμη ότι απέρριψε αδέρφια, ξαδέρφια κι άλλους συγγενείς καθώς όπως είπε «δεν είναι Μητσοτάκης που έχει όλο του το σόι στη ΝΔ».

Απέρριψε τέλος κάθε είδους συνεργασία με τη ΝΔ, η οποία όπως είπε έκανε πρόταση στον αδερφό του Δημήτρη Βενιέρη.

Written by stelios

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Δείτε που έχει πάει η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Εύβοια: Πρώην πρόεδρος ομάδας αυτοκτόνησε μέσα στο γήπεδο