Ο Τσουβέλας προσπαθεί να πείσει τον Αντετοκούνμπο να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κατέχει τη δική του μοναδική μέθοδο για να πειστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Με χιούμορ και σαρκασμό, ο γνωστός κωμικός εξηγεί πώς μπορεί να έρθει στη χώρα του, κερδίζοντας λιγότερα χρήματα, αλλά απολαμβάνοντας την ελληνική φιλοξενία και την ζωή σε ταβέρνες και πανηγύρια.

Με αφορμή τον απόηχο της επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA, ο Τσουβέλας προσκαλεί τον παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας το μεγάλο αμερικανικό πρωτάθλημα πίσω του. Με ατάκες όπως “Θα πηγαίνεις κάτω στα νησιά δεν θα σε αφήνουν να πληρώσεις;” και “Στην Ελλάδα στο Ψυχικό θα είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια”, ο κωμικός προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη να επιστρέψει στις ρίζες του και να απολαύσει τη ζωή στην Ελλάδα.

Εν τέλει, ο κωμικός δηλώνει ότι ο Γιάννης μπορεί να βρει την ευτυχία του στον Παναθηναϊκό, αφού εκεί δεν θα πληρώνει δισεκατομμύρια αλλά θα απολαμβάνει τη ζωή σε ταβέρνες και πανηγύρια, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζει την πίεση του NBA. Η πρόσκληση του Τσουβέλα στον Γιάννη είναι ένα μοναδικό κλήση από την ελληνική κοινότητα για τον αγαπημένο τους παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του και να απολαύσει τη ζωή στην Ελλάδα.

Written by admin

Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Περιμένει παιδί με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου σε διαστάσεις: Η κατάθλιψη και ο πόνος στο σπίτι