Ο Τάσος Ιορδανίδης προειδοποιεί για τη Γη της Ελιάς: Έρχονται εκπλήξεις για τους τηλεθεατές

Ο Τάσος Ιορδανίδης μιλάει για τη Γη της Ελιάς
Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε πολλά για τις εξελίξεις που περιμένουν τους θεατές στη Γη της Ελιάς. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό MYtv, αναφέρθηκε σε ανατροπές και αλλαγές που θα συμβούν στη σειρά.

Η σχέση του Μάνου με την Αμαλία φαίνεται ότι θα έχει λίγο καλύτερη πορεία στα επόμενα επεισόδια. Παρόλο που υπήρξαν έντονες εντάσεις, ο Μάνος δεν είναι ένας βίαιος άνθρωπος και ίσως η σχέση τους να μην επιτύχει.

Ο Μάνος φαίνεται να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τη γυναίκα του Ισίδωρου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τα φώτα του θα φωτίσουν την αλήθεια.

Όσον αφορά το θέμα της πιθανής γονιμότητας του Μάνου και της Μαρίνας, φαίνεται ότι οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου για να δουν αν το θέμα θα ξανακοιταχτεί.

Τέλος, ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρει ότι οι θεατές πρέπει να περιμένουν ανατροπές, αφίξεις και αποχωρήσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς. Τίποτα δεν είναι βέβαιο σε αυτή τη σειρά και οι θεατές πρέπει να ετοιμαστούν για ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Written by admin

Η συγκινητική ανάμνηση του Νίκου Ζωιδάκη για τον Βασίλη Καρρά

Ο Ουμάρ Καμάνι παντρεύεται το 31χρονο μοντέλο: Ο έρωτας του ‘Κροίσου’