Ο σύντροφος μου θα είχε προβλήματα με τη φάση της Χρύσας και του Φάνη στο Survivor

Όπως κι εγώ η ίδια, εάν έβλεπα κάτι τέτοιο στα πλάνα του Survivor! Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν…

Οι εξελίξεις στο Survivor και οι πιο… μοναχικές στιγμές που είχε η Χρύσα με τον Φάνη στην παραλία κλήθηκε να σχολιάσει, το μεσημέρι της Κυριακής, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Άιρα Αντομαϊτίτε. Η νεαρή πρώην Survivor βρέθηκε καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου και εξήγησε στο “Γεια σου” πως μπορεί η μεγάλη οικειότητα να προκαλέσει αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Άιρα Αντομαϊτίτε σημείωσε χαρακτηριστικά πως “πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Survivor! Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία. Ήταν κάτι που δεν θα το δεις πουθενά οπότε απλά το ζούσες”.

“Εγώ ήμουν στους Κόκκινους τον τελευταίο καιρό και η αλήθεια είναι ότι πραγματικά με όλα τα παιδιά εκεί πέρα είχαμε μια αδελφική σχέση. Δεν είναι εύκολο να δεις κάπως παραπάνω κάποιον γιατί είμαστε όλη μέρα εκεί πέρα και είναι όπως έχεις έναν αδελφό, έτσι τσακώνεσαι και συμβιώνεις. Τώρα αυτό (το ενσταντανέ Χρύσας και Φάνη) δεν ξέρω… Όσο οικεία κι αν νιώθεις με τον άλλο, εκεί μέσα είσαι τρεις μήνες”.

“Εμένα, ας πούμε, αν ο σύντροφος μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δεν θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε ο σύντροφος μου ούτε και γω η ίδια, αντίστοιχα, εάν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν” υπογράμμισε, ακόμα, η Άιρα Αντομαϊτίτε για τα πλάνα που ήρθαν στο φως του Survivor πριν από λίγα 24ωρα.

Written by admin

Η Τέιλορ Σουίφτ τα «βάζει» με την Κιμ Καρντάσιαν στο νέο της άλμπουμ -Η αρχή της κόντρας τους

Η απορρίψη της θάλασσας των γαρυφάλλων από τον Όθωνα Μεταξά