Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας εκφράζει τη χαρά του για την έμπνευση που προσέφερε στη Μαρίνα Σάττι

Μου την δίνει οτι στην Ελλάδα η μουσική είναι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Αυτή ήταν η άποψη του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κατηγορία της λογοκλοπής που ανέβασε η Εύη Δρούτσα για το τραγούδι, εκφράζοντας τη χαρά του για την επιρροή που έλαβε το δικό του τραγούδι.
“Ακούγοντας το τραγούδι, φαίνεται η επηρεασμένη νομίζω. Ο στίχος είναι σαφές πως προσμενεται από εμάς. Είμαι ευτυχής που υπήρξα πηγή έμπνευσης”, ανέφερε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

“Ο κόσμος μου λέει ότι τους θυμίζει αυτό το κολλητικό που είχε και το δικό μας τραγούδι”, υπογράμμισε ο νεαρός τραγουδιστής.
“Δεν με ενοχλεί ότι είναι ίδια η λέξη αλλά ότι λείπει η ποικιλία στους στίχους και στη μουσική στην Ελλάδα. Κάνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια,” πρόσθεσε στις νέες του δηλώσεις ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας στην κάμερα του Star.

Οι δηλώσεις για το ίδιο θέμα έγιναν και στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας εξέφρασε και πάλι την ομοιότητα των δύο τραγουδιών, ευχόμενος καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι για τον διαγωνισμό.

Written by admin

Καλομοίρα: Απαντάει σε όσους λένε ότι παραμορφώθηκε από το μπότοξ – Έχω βρει τον εαυτό μου

Πρόγνωση για λασποβροχές και καταιγίδες σε δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα