Ο σημαντικός ρόλος της προσπάθειας στις σχέσεις – Δημήτρης Μακαλιάς αναλύει το θέμα

Τα παιδιά πιστεύω ότι θα βρουν τη δική τους διαδρομή μόνα τους, τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λίγο πριν εισέλθει στο θέατρο όπου συμμετέχει στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Κλήθηκε να σχολιάσει τον χωρισμό της φίλης του, Μαρίας Αντωνά, με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και το μέλλον τηλεόρασής του.

Αναφερόμενος στον χωρισμό, ο Μακαλιάς ανέφερε: «Είμαστε πολύ φίλοι με την Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ και είναι κάτι πολύ προσωπικό δικό της. Θα ήθελα να το αφήσω σε εκείνην να το διαχειριστεί μόνη της. Τα παιδιά θα βρουν τη δική τους διαδρομή όπως νομίζουν και επιθυμούν».

Αναφορικά με το μέλλον του τηλεοπτικού προγράμματος «I love Σου Κου», ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν έχει ιδέα για την επόμενη σεζόν καθώς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση από το κανάλι. Είναι ακόμα νωρίς και τα περισσότερα συζητιούνται τον Μάιο.

Με τις δηλώσεις αυτές, ο Δημήτρης Μακαλιάς αφήνει να εννοηθεί ότι πιστεύει στην αυτοδιάθεση των παιδιών και στη δική τους ικανότητα να βρουν τον δρόμο τους χωρίς επεμβάσεις από τρίτους.

Written by admin

Μαντόνα: Δηλώνει υπερήφανη για την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του γιου της Ρόκο στο Μαϊάμι

Καινούργιες τεχνολογίες κατά του bullying: Ψηφιοποίηση απουσιών και εφαρμογή για πρόληψη στο σχολείο