Ο Σφιντέρσκι γλίτωσε την Πολωνία

Χamos

Οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (αντικατέστησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι) ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 88΄, «γράφοντας» το τελικό 2-2 στη φιλική αναμέτρηση, Πολωνία-Ισλανδία, που διεξήχθη στο Πόζναν.

Έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στην τελική φάση του Euro με την Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη (14/06), η Πολωνία απέφυγε την ήττα χάρις στο γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την απουσία και του Αρκάντιους Μίλικ, είναι σαφές ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πάουλο Σόουζα ως παρτενέρ ή, ως back up του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Ο Ζιελίνσκι είχε ισοφαρίσει στο 34΄ το γκολ του Γκούντμουντσον (26΄), ενώ στο 47΄ και πάλι οι Ισλανδοί πήραν… κεφάλι στο σκορ με τον Μπγιάρνασον, για να «γράψει» το τελικό 2-2 ο Σφιντέρσκι.

Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στην Ισλανδία σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί (5-2-0), ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σε φιλικό προετοιμασίας, μετά το 1-1 με την Ρωσία στο Βρότσλαβ.

Χamos

8 Λέξεις: Η Ολυμπία το σκάει από το σπίτι, ο Νικηφόρος πανικόβλητος την ψάχνει

Χamos

Β. Ψάλτης: Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Alpha Bank συνδέονται πλήρως με την αναπτυξιακή τροχιά της χώρας μας