Ο πρώην της Τόρι Σπέλινγκ μιλά για το χωρισμό τους: «Ξαφνικά ήθελε να κοιμόμαστε με τους σκύλους και το γουρούνι»

Ο πρώην σύζυγος της Τόρι Σπέλινγκ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό τους έπειτα από 17 χρόνια γάμου, αποκαλύπτοντας μερικές συνήθειες της ηθοποιού, που τον δυσκόλεψαν.

Ο 56χρονος Ντιν ΜακΝτέρμοτ είπε για τον χωρισμό με την πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210», ότι είχε μετατρέψει την κρεβατοκάμαρά τους σε… χοιροστάσιο.

Αρχικά, δήλωσε ότι: «Είχαμε οικονομικά προβλήματα και τα πράγματα χειροτέρεψαν επειδή σταματήσαμε να κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε ότι η Σπέλινγκ ήθελε τα κατοικίδιά τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός γουρουνιού και πολλών σκύλων, να κοιμούνται στο δωμάτιο και στο κρεβάτι τους. Ακόμη, μία κότα φέρεται να ζούσε στο μπάνιο τους.

Συγκερκιμένα, είπε: «Απλά δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο αυτό. Έτσι, δημιούργησα ένα υγιές όριο για τον εαυτό μου και είπα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Δεν μπορώ να ζω και να κοιμάμαι σε αυτή την κατάσταση. Έβαλα αυτό το όριο για τον εαυτό μου και μετακόμισα σε άλλο δωμάτιο και τα πράγματα χειροτέρεψαν από εκεί και πέρα» και πρόσθεσε ότι: «Δεν υπήρξαν προσπάθειες για να διορθωθεί κατά κάποιον τρόπο το πρόβλημα προκειμένου να επιστρέψω στην κρεβατοκάμαρά μας».

# Τόρι Σπέλινγκ

Πηγή

Logo

Ανέκδοτο με κυρίες: Ο δικός μου έχει ανικανότητα 300%

Πανύψηλη, ζει στην επαρχία: Η «άγνωστη» αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα, είναι «φτυστή» ο γνωστός ηθοποιός (pics)