Ο πρίγκιπας William κατηγορεί τον πρίγκιπα Harry ότι βάζει «τη δόξα πάνω από την οικογένεια»

April 9, 2021

Παρασκευή 09 Απριλίου 2021, 07:00

Μπορεί ο πρίγκιπας William και ο Harry πρόσφατα να διοργάνωσαν μαζί την ανέγερση ενός αγάλματος για να τιμήσουν τη μητέρα τους, πριγκίπισσα Diana, ωστόσο ακόμα δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Πηγή του παλατιού αναφέρει στο Us Weekly: «Ο William νιώθει ότι ο Harry μετά την μετακόμιση στη Καλιφόρνια έχει επηρεαστεί από την επιτυχία και το Hollywood. Ήδη έχει κατηγορήσει τον Harry ότι έχει βάλει τη δόξα πάνω από την οικογένεια μετά τη μεγάλη συνέντευξη».

Μετά τη δημοσιοποίηση ότι τα δύο αδέλφια θα τιμήσουν την Diana με την ανέγερση του αγάλματος, ο βρετανικός Τύπος ανέφερε ότι θα είναι η αφορμή για να συναντηθούν ξανά τα δύο αδέλφια, αλλά ίσως να σταθεί και αφορμή για να χαλάσουν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις τους.

Όπως αναφέρει το Us Weekly, ο William επιμένει να συναντήσει τον Harry πριν το event αλλά εκείνος αρνείται και δεν θέλει να του λένε τι να κάνει.

«Εάν ο Harry κάνει τα δικά του εκείνη την ημέρα ή –χειρότερα- δεν εμφανιστεί, ο William δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ», καταλήγει η πηγή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το -.gr σας πηγαίνει παντού!

. Ο πρίγκιπας William κατηγορεί τον πρίγκιπα Harry ότι βάζει «τη δόξα πάνω από την οικογένεια» – -.

Share0

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Τον έδιωξα, έγινα έξαλλος, δεν μπορούσα να το δεχτώ”

Κατερίνα Kαραβάτου: “Στο σπίτι υπάρχουν κόντρες, καβγάδες, τσακωμοί”