Περικλής Κονδυλάτος: Ο Περικλής έδωσε στεγνά την Ανθή Σαλαγκούδη (video)

March 8, 2021

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έδωσε στεγνά την πρώην φίλη του ενώ αποκάλυψε τη στρατηγική που ακολούθησε μετά την αποχώρησή του από το reality προκειμένου να βγάλει την Ανθή Σαλαγκούδη εκτός Survivor.
“Εγώ με την Ανθή όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι δεν μου μιλούσε. Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της από τα παιδιά αλλά από την άλλη εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος για αποχώρηση, οπότε ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε. Εγώ λίγο πριν φύγω μίλησα με όλα τα παιδιά της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη για τις φορές που τους έχω αδικήσει και έχω υπερβάλει.
Δεν με πήρε τηλέφωνο, νομίζω θα ήμουν το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να πάρει.

Εγώ αυτά που ήθελα να της πω, προσπάθησα να τα πω μπροστά της και on και off camera και η απάντησή της ήταν ότι εγώ κάνω φθηνό reality. Ειλικρινά, για το μόνο άτομο τελικά που δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν την κατάλαβα καθόλου μετά από κάποια πράγματα που αντιλήφθηκα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν έχω άποψη για εκείνη. Δεν έχω κάτι κακό μέσα μου για την Ανθή.
Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι με κάποιους ανθρώπους δένεσαι και σε ενδιαφέρουν και τους αγαπάς. Έτσι, όταν έφυγα αισθάνθηκα ότι έπρεπε να συνεχίσω να παλεύω για την ομάδα και το έκανα μέσα από τα social media. Κατεύθυνα τον κόσμο να τη βγάλει για να μπορέσουν τα παιδιά να φάνε. Δεν το έκανα από εκδίκηση”, ήταν τα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου.
Δες το βίντεο:

 

ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΟΨΙΔΑ

Πέτρος Φιλλιπίδης: “Λόγω των απειλών του ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Ημουν σε πανικό”

Μελέτης Ηλίας: Ο χώρος μας βάλλεται μαζικά και και πολλοί λένε τα ήθελε ο κ…ς τους»