«Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, την σκότωνε μπροστά μου»: Κατάθεση ψυχής από τη Ζήνα Κουτσελίνη

Τις τραγικές στιγμές που βίωσε δίπλα στον βίαιο πατέρα της εξομολογήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη ζωή της η πίστη έχει εξέχουσα θέση και τη βοήθησε ιδιαίτερα σε εποχές που λίγο έλειψε να τα τινάξει όλα στον αέρα. «Πολλές φορές που σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα, πήγα και άναψα ένα κεράκι και αυτό το κεράκι μου έδειξε τον δρόμο και αυτός ο δρόμος ήταν ουσιαστικός.

Μια φορά κοιμάμαι και βλέπω δίπλα μου την Παναγία και μου είπε “μην φοβάσαι, εγώ εδώ είμαι, εδώ”. Είδα μία εικόνα με την Παναγία κίτρινη και καφέ.

Εν συνεχεία, μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της και τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως παιδί.

Με αφορμή το θρίλερ της Πάτρας και τα στόματα που δεν άνοιξαν όταν έπρεπε «ξεκλείδωσε» την καρδιά της και μοιράστηκε πράγματα πολύ προσωπικά για πρώτη φορά.

Από νωρίς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ακραία φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας λόγω του αλκοολισμού του πατέρα της.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα…»

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί, ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλύτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο.

Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα».

«Δεν υπάρχει λύση, γιατί αυτοί που διοικούν δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη», τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Εκείνο το πρωί θα πήγαινα στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ και είδα εκεί την εικόνα της Παναγίας που είδα στον ύπνο μου. Έπεσα, γονάτισα και είπε “Θεέ μου, είσαι εδώ, ευχαριστώ», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: enimerotiko.gr

Δήμος Αναστασιάδης: «Φλέρταρα μια κοπέλα και μου αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχαμε δεσμό – Δεν τη θυμόμουν» (VIDEO)

Λίτσα Γιαγκούση: Αποκάλυψε τον παρτενέρ της στο J2US (VIDEO)