«Ο πατέρας μου έχει μεγαλώσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, έβγαινε με τη μητέρα του»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Nafsica. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον οποίο η γνωριμία τους μετρά αρκετά χρόνια από την παιδική της ηλικία.

«Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είμαστε σαν αδέλφια, τον ξέρω πολύ καλά. Είναι από το Ηράκλειο ο ίδιος και η οικογένεια του. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι, ο πατέρας μου κιόλας τον είχε μεγαλώσει σε κάποια φάση της ζωής του. Τον είχε μεγαλώσει γιατί έβγαινε με τη μητέρα του τότε, πριν από τη μητέρα μου», ανέφερε αρχικά η Nafsica.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχουμε μεγαλώσει μαζί σαν αδέλφια αλλά ο ίδιος πατέρας είχε βάλει το λιθαράκι του στο μεγάλωμά μας. Μετά συναντήθηκαμε αργότερα στη ζωή, δεν κάνουμε παρέα, γιατί απέχουμε ηλικιακά. Κάνω παρέα με την αδελφή του, ξέρω όλη του την οικογένεια. Με τον μπαμπά του είμαι πάρα πολύ κοντά», είπε η Nafsica.

«Γενικά ο Χριστόφορος μου έδινε συμβουλές και με έχει βοηθήσει πολύ ανά τα χρόνια. Μου έλεγε να συνεχίσω να το προσπαθώ γιατί είμαι η μόνη Ελληνίδα που το προσπαθώ στην Αμερική. Τον θαυμάζω πάρα πολύ», είπε η Nafsica για τις σχέσεις της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Καπουτζίδης: «Λένε ότι ο Θεός έπλασε γuναίκα από τον πλεuρό του Αδάμ. Ήσουν πiσω από καμiα φραουλιά και έβλεπες;»

Ανεκδοτάρα με δυο παντρεμένες: Δεν μπορούσαν να κρατηθούν…!Τρελό γέλιο