Ο Πατέρας Ευμένιος αποκαλύπτει τα παρασκήνια του MasterChef 4 στην Εκκλησία

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού χειροτονήθηκε μοναχός την περασμένη Τρίτη.
Ο πρώην παίκτης του MasterChef Στάθης Αυγουστάκης, που πήρε το όνομα «Πατέρας Ευμένιος», αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη μαγειρική και να αφοσιωθεί στην θρησκεία. Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αποκάλυψε ότι ο προσαγωγός του σε μοναχό έγινε μετά από ένα συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα που ανέτρεψε τη ζωή του.
Παρά τις δοκιμασίες που έχει αντιμετωπίσει, ο πρώην παίκτης δεν έχασε ποτέ την πίστη του και τώρα είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του στη μοναστηριακή κοινότητα. Παραδέχτηκε με χιούμορ ότι οι συναδέλφοι του στην Εκκλησία εξεπλάγησαν όταν έμαθαν ότι κάποτε συμμετείχε σε ένα ριάλιτι μαγειρικής, αλλά αυτό δείχνει μόνο την ποικιλία των ζωντανών που έχει ο άνθρωπος και τις διαφορετικές φάσεις που μπορεί να περάσει.
Ο Στάθης Αυγουστάκης αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να βρει την εσωτερική ειρήνη και ευτυχία μέσω της πίστης του. Και ενώ πολλοί θα μπορούσαν να θεωρήσουν την αλλαγή του δρόμου της ζωής του ριψοκίνδυνη, για αυτόν ήταν απλά το επόμενο φυσικό βήμα στο πνευματικό του ταξίδι. Και μαζί με το όνομα, άλλαξε και η ζωή του, προσφέροντας έτσι ένδειξη ότι πάντα μπορείς να αλλάξεις και να προσαρμόζεσαι στις νέες συνθήκες που σου προσφέρει η ζωή.

Written by admin

Η σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο μαγιό της!

Τραγωδία στον δρόμο: Το ΙΧ σε τροχαίο με 4 νεκρούς μετά από 150 μέτρα