Ο όρος που έβαλε η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα και τον τήρησε όταν της ζήτησε να παντρευτούν

«Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν δηλαδή οι γυναίκες που έχουν το στυλ της κυρίας Σκορδά υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον. Αλίμονο στις γυναίκες που δεν είναι επιθετικές. Που δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό και ανατρεπτικό από αυτές. Ενώ η Φαίη ας πούμε, αν είσαι είτε στην δημοσιογραφική της ομάδα, είτε συνεργάζεσαι ή είσαι ο σύντροφος της περιμένεις κάθε μέρα ή κάθε νύχτα και μια έκπληξη, γιατί είναι μια δυναμική και ανατρεπτική γυναίκα», δήλωνε τότε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Σταματέρη να λέει πως κάπως έτσι ξεκινούν οι πιο μεγάλοι έρωτες.

Η Φαίη Σκορδά είχε πει μερικά χρόνια αργότερα στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Αυτό που τη γοήτευσε περισσότερο στον Γιώργο… «Με ιντρίγκαρε πάρα πολύ ότι αυτό που πίστευα για τον Γιώργο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όταν τον πρωτογνώρισα πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος απόλυτος, που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και ό,τι σκέφτεται το λέει. Αυτό καμιά φορά μπορεί να είναι άκομψο γιατί έχουμε όλοι μάθει να φιλτράρουμε αυτά που λέμε, μου έκανε λίγο ξερόλας, λίγο αγριεμένος. Γνωρίζοντάς τον είδα ότι είναι διαφορετική η ψυχή του, διαφορετικός άνθρωπος, είδα ένα μωρό. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ τρυφερός καμία σχέση με αυτό που φαίνεται και αυτό με εξέπληξε».

Η εξέλιξη του έρωτά τους και η μεγάλη κίνηση του Λιάγκα πριν παντρευτούν

Και συνέχιζε: «Για έξι μήνες βγαίναμε σαν ζευγάρι. Συναντιόμασταν μια φορά στις 20 ημέρες γιατί ήταν στα χωρίσματα και βγαίναμε με παρέες, περνούσε ο χρόνος με τέτοια ραντεβού. Πρώτη φορά μου έτυχε στην ζωή μου σε ραντεβού, αφού τελείωσα το φαγητό μου, να με ρωτάει αν θα φάω άλλο και μετά το έτρωγε! Μιλάμε για ραντεβού που δεν θα φας άνετα για να πεις θα φάω και δύο γλυκά… Έχεις μια συστολή, είναι και της ηλικίας ανασφάλεια. Βγαίναμε κάποιες φορές με παρέα, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Υπήρχε ένα παιχνίδι στον αέρα αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ότι είμαστε μαζί», είχε δηλώσει η Φαίη.

Έμειναν ζευγάρι για 3 χρόνια ώσπου το 2010 ήρθε η πρόταση γάμου αφού είχε προηγηθεί συγκατοίκηση στη Βουλιαγμένη.

Ο Γιώργος, παραδοσιακός γαρ, πήγε στο Κιλκίς, γνώρισε τους γονείς της καλής του και όλα έγιναν σωστά, σύμφωνα με τους τύπους. Τη ζήτησε από τον πατέρα της Δημήτρη και ο γάμος ορίστηκε για το καλοκαίρι του 2010 στην Αθήνα, με τον χωρισμό και το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας να ακολουθούν έξι χρόνια μετά.

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσα: Δείτε το σκάφος… υπερπαραγωγή που φτάνει τα 18 μέτρα

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Μετά τον ξυλοδαρμό και τις μηνύσεις … Ξανά Μαζί