Menu

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει: Το μικρό πλατό του Tv Queen δεν είναι το κανονικό

Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε ότι θέλει να λέει αλήθειες και προσπάθησε σε μόλις 20 μέρες να βγει τόσο γρήγορα ένα ριάλιτι εγκλεισμού. Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα έφτασε το Tv Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου ως οικοδέσποινα και οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. Ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του τη Δευτέρα έκανε ορισμένα σχόλια και ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να απαντήσει τόσο σε αυτόν όσο και στους χρήστες των social media.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι “έγιναν λάθη. Θέλω να λέω αλήθειες, έγινε μια προσπάθεια μέσα σε 20 μέρες να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης τόσο γρήγορα ένα ριάλιτι εγκλεισμού. Αν δεν ήταν η BarkingWell, καμία άλλη εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να το κάνει τόσο γρήγορα”.

“Ευτυχώς υπήρχε το κάστινγκ από τα χιλιάδες βιογραφικά που έφταναν στην εταιρεία. Να θυμίσω ότι το «Tv Παρουσιάστε» δεν είχε καν πλατό, είχε ένα τραπέζι και ένα μπάνερ”, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στην επόμενη παρουσιάστρια του ριάλιτι, λέγοντας ότι πρέπει να δοκιμαστεί σε διάφορα challenges και όχι μόνο στο λαμπερό πλατό.

Written by admin

Exit mobile version