Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει μυστικό μήνυμα στο J2US

Ζήσαμε χαρές και λύπες, αγωνίες, περάσαμε καλά. Στον Alpha μου φερόντουσαν και μου φέρονται σαν παιδί τους” τόνισε ο παρουσιαστής του J2US.
Για τελευταία φορά, τουλάχιστον τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης ήρθε με το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, σχεδόν με το… καλησπέρα, ο παρουσιαστής και παραγωγός θέλησε να ευχαριστήσει τον σταθμό για την τετραετή τους συνεργασία.
Ειδικότερα, αφού καλωσόρισε την κριτική επιτροπή του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Alpha. Θέλω να πω ότι αυτό εδώ το σπίτι μας αγκάλιασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήσαμε μαζί πολλές χαρές και λύπες, αγωνίες, περάσαμε καλά. Εμένα μου φερόντουσαν και μου φέρονται σαν παιδί τους οπότε μέσα από την καρδιά μου, τώρα που τελειώνει και αυτή η έκτη σεζόν στο J2US, θέλω να ευχαριστήσω τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha, τον διευθυντή προγράμματος, τη διευθύντρια ψυχαγωγίας και φυσικά την ομάδα επικοινωνίας».
«Όλους αυτούς που βρίσκονται στον Alpha πίσω από τα γραφεία και με τον δικό τους τρόπο μας στήριξαν, μας αγκάλιασαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Barking Well που ανέχεται τις νότες, τη φωνή μου και που τραγουδάω τόσα χρόνια δίπλα τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Κυριακόπουλο που με αγκάλιασε στον όμιλο του Star και του Alpha, μου έδωσε όχι απλά χέρι βοηθείας αλλά με δέχθηκε σαν να με ξέρει 200 χρόνια».
Αφού ευχαρίστησε επίσης την κριτική επιτροπή αλλά και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες και τεχνικούς, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US υπογράμμισε τα εξής στο τελευταίο επεισόδιο του μουσικού προγράμματος του Alpha.»Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές του Alpha που με βλέπετε από το σπίτι, τόσα χρόνια εδώ συντονίζεστε γιατί το Σάββατο είναι Νίκος Κοκλώνης και αυτό δεν αλλάζει».
«Πριν προχωρήσω, θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε. Εμείς, σας είπα, με Π θα κάνουμε το J2US! Μεγάλη αγκαλιά και καλό καλοκαίρι»

Written by admin

Πώς να επωφεληθείτε από τις θερινές εκπτώσεις: Οδηγός για τους καταναλωτές

Κακοκαιρία καταστρέφει τη χώρα: Καταιγίδες και χαλαζοθύελλες