Menu

Ο νικητής του Survivor κέρδισε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και αποφάσισε να το δώσει στη μητέρα του

Ποιος παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα αυτοκίνητο στην κατοχή του;

Ο τελευταίος αγώνας επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor. Μόλις λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ο Ντάνιελ Νούρκα, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας διαγωνίστηκαν για το πολυτελές αυτοκίνητο που προσφέρει το Survivor κάθε χρόνο.

Οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν για τελευταία φορά στην παραλία του νησιού, όπου είχαν περάσει ένα ολόκληρο εξάμηνο. Εκεί γινόταν το «καθιερωμένο» γκρέμισμα της καλύβας και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους.

Στη συνέχεια, οι παίκτες μπήκαν στον αγώνα για το αυτοκίνητο, με τον Ντάνιελ Νούρκα να έχει προβάδισμα από την αρχή. Ο πρώτος που αποκλείστηκε ήταν ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα ακολούθησε λίγο αργότερα.

Το τελικό αποτέλεσμα έγινε μεταξύ του Ντάνιελ Νούρκα και του Γιώργου Γκιουλέκα. Ο Γιώργος κατάφερε να είναι ο νικητής και να αποχωρήσει με το εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Μετά τη νίκη του, ο Γιώργος δήλωσε νιώθει εξαντλημένος αλλά χαρούμενος και αστειεύτηκε πως αν είναι αυτόματο το αυτοκίνητο, θα το δώσει στη μητέρα του.

Survivor – Ο Γιώργος Γκιουλέκας κερδίζει το αυτοκίνητο στον τελευταίο αγώνα: «Ήρθε αυτή η στιγμή»

Written by admin

Exit mobile version