Ο Μητροπολίτης Πειραιά αποκλείει τους υποστηρικτές των ομοφυλόφιλων από την Εκκλησία

Σε εφετείο ιερατικής σύναξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/2/24) στον Πειραιά, με πρόσκληση του μητροπολίτη Σεραφείμ, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της ψήφισης του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στο ψήφισμα που ακολούθησε αναφέρεται ότι οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του σχετικού νομοσχεδίου, πρέπει να τεθούν εκτός εκκλησίας.

Όλα αυτά με εισήγηση του Μητροπολίτη Σεραφείμ, ο οποίος θεωρεί τους βουλευτές που ψήφισαν «υπέρ», «συνεργούς του αρχεκάκου όψεως» και τους κατηγορεί ότι νομοθέτησαν ως έννομο αγαθό την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

Οι ναύλοχος πόλη του Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της Χώρας, είναι μία Παναγιοσκέπαστη πόλη, όπως επιμαρτυρούν και αποδεικνύουν τα ιστορικώς διακριβωμένα θαύματα της Υπεραγίας Δεσποίνης Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

Διακονούμενες σε μία ευλογημένη Μητρόπολη της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, έχουμε αναλάβει το πολυεύθυνο έργο της διακονίας του Σώματος της Εκκλησίας, που προϋποθέτει τήρηση της θείας αποκάλυψης.

Συνεπώς, χρεωστούμε ενώπιον του Δομήτορος της Εκκλησίας Κυρίου, να διασφαλίζουμε και να μεταδίδουμε έργω και λόγω την ακαινοτόμητη πίστη των Αποστόλων, των Πατέρων και των Αγίων Συνόδων.

Η ψήφιση του νόμου από το Εθνικό Κοινοβούλιο αλλοιώνει και διαστρέφει την ανθρωπολογία και την φυσιολογία της Δημιουργίας Τού Θεού.

Κατά ταύτα, οι νομοθετήσαντες ως έννομο αγαθό την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, αποδεικνύουν ότι περιφρονο…

Written by admin

White Lotus: Σε σχέση η «Δάφνη» και ο «Τζακ» από τη σειρά – Η φωτογραφία στο Instagram

Ανέκδοτο με πιλότο: Η συμφωνία και η βόλτα με αεροπλάνο