Τηλεθέαση: Αλλαγές στο GNTM 4, η fake νικήτρια του Bachelor 2 και ο αγώνας δρόμου την τηλεθέαση

τηλεθεαση

Αλλαγή στη διαδικασία αποχώρησης για το GNTM 4. Από τις επόμενες εβδομάδες οι υποψήφιοι θα είναι δύο και τελικά θα φεύγει αυτός που θα έχει τη χειρότερη φωτογραφία.
Ο μιντιάκιας: οι αλλαγές στο GNTM 4, η fake νικήτρια του Bachelor 2 και ο αγώνας δρόμου για μια μονάδα τηλεθέασης.

Προέκυψε πρόβλημα με την διάσωση του τρίτου υποψηφίου και τη συμμετοχή των διαγωνιζόμενων σε αυτή τη διαδικασία. Η στρατηγική που χρησιμοποίησαν δεν άφησε περιθώρια στην παραγωγή, που αποφάσισε να τους στερήσει τελικά αυτή τη δυνατότητα.

Fake τελικά αποδείχτηκε το spoiler που κυκλοφόρησε από portal της Κύπρου για τη νικήτρια του The Bachelor 2. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο ήταν από ραντεβού της κοπέλας με τον Αλέξη Παππά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι από την ζωή έξω από αυτό.

Στο Game of Chefs προσπαθούν όλοι μαζί να κάνουν τουλάχιστον μια αξιοπρεπή έξοδο.

Το ριάλιτι μαγειρικής δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να αποφασίσει το κανάλι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια πολύ γρηγορότερα από το προγραμματισμένο.

Το ίδιο συμβαίνει και στο αντίπαλο στρατόπεδο. Τα σχεδόν μηδενικά νούμερα που κάνει το Top Chef οδηγούν σε πρόωρο τελικό. Ο ΣΚΑΙ ελπίζει το Survivor να μπορέσει να σώσει την τηλεοπτική χρονιά που ξεκίνησε αρνητικά.

Στον πάγο βάζει ο ΑΝΤ1 το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Αντίθετα πράσινο φως πήρε και ξεκινά άμεσα αυτό το Σαββατοκύριακο το Ρουκ Ζουκ special.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί σταθερή αξία για το κανάλι αφού έχει καταφέρει να κρατήσει την τηλεθέαση της εκπομπής αρκετά ψηλά.

βροχες

Καιρός: Κρύο και ισχυρές καταιγίδες, ποιές περιοχές είναι στο “κόκκινο”

Ανέκδοτο: Το άλογο …! Τρελό γέλιο