Menu

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αντιμετωπίζει τις υπερβολές για τον εαυτό του στα ΜΜΕ

Ο κόσμος έχει μια κλίση να διαβάζει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία “Heaven”, αποκαλύπτοντας παράλληλα κάποια προσωπικά μυστικά.

Αναφέροντας τη δημιουργική του διαδικασία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογήθηκε ότι έχει γράψει τραγούδια σε πολλά διαφορετικά μέρη, όπως σε αεροπλάνο, μετρό και ταξί. Το τραγούδι του “Χωρίς αναπνοή” είναι αποτέλεσμα μιας τέτοιας στιγμής έμπνευσης, που συνέβη σε πούλμαν καθώς κατευθυνόταν σε μια συναυλία με τους συνεργάτες του.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε ότι το γούρι του είναι η μητέρα του, στην οποία τηλεφωνεί πάντα πριν από σημαντικές στιγμές της ζωής του. Μιλώντας για φημολογίες και ψεύδη, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συχνά υπάρχουν υπερβολές και ανακρίβειες στα μέσα ενημέρωσης, που πολλές φορές διαβάζονται από το κοινό για τον εντυπωσιασμό τους.

Τελικά, όπως είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κόσμος φαίνεται να έχει μια κλίση στο να ασχολείται με θέματα που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική πραγματικότητα, αγαπώντας το εντυπωσιασμό και την ανατροπή.

Written by admin

Exit mobile version