Ο Light με μία φράση «τελείωσε» την Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι πονήρω, αλεπουδιάρα…» (video)

Latest

«Κόλαφος» ο Light για ακόμη μια μέρα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη για τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της αναφορικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο τράπερ επανήλθε με νέο κήρυγμα κατά της παρουσιάστριας, χαρακτηρίζοντάς της «αλεπουδιάρα» και «πονηρή» που είπε όλα αυτά που είπε υπέρ του ποινικολόγου με στόχο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Light, συγκεκριμένα, είπε: «Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα»

Ενώ σχολίασε: «Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;» πρόσθεσε ο Light.

Ουρές και στη Σάμο για τις Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου του Ολυμπιακού (pics)

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Σάννυ Μπαλτζή: Ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να συναντηθεί με τον Απόστολο Λύτρα

Αγνοείται 69χρονος στην Αγία Άννα: Συναγερμός για το παρελθόν του