Ο Λαμίν είναι ο καλύτερος για τον γιο μου: Η ευλογία στον Μέσι

Ο Μουνίρ Γιαμάλ τείνει να εξελιχθεί στο πρότυπο πατέρα ποδοσφαιριστή, ο οποίος προσπαθεί να πάρει λίγη από τη λάμψη του γιου του και εξελισσόμενος σε… τηλεοπτικό μαϊντανό αρχίζει να λέει ότι χαζομάρα του έρθει στο μυαλό.

Προφανώς είναι πολλά τα κοινά για τον Λαμίν Γιαμάλ και τον Λιονέλ Μέσι… Θαυματουργό αριστερό πόδι, ποδοσφαιρική μαγεία, Μπαρτσελόνα. Κι η φοβερή ιστορία της κοινής τους φωτογραφίας με τον πρώτο σε μωρουδιακή ηλικία ήρθε για να δώσει τροφή σε… υπερφυσικές θεωρίες.

Ο πατέρας του Γιαμάλ πάντως δήλωσε πως ίσως ο γιος του να ήταν αυτός που τελικά έδωσε το… χρίσμα του παικταρά στον Μέσι και όχι το αντίθετο!

«Ζω αυτά που κάνει όπως κάθε άλλος, με χαρά και αγάπη για την Ισπανία. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά. Κατάλαβα πως ο γιος μου θα γίνει σταρ από την πρώτη στιγμή, με το που γεννήθηκε. Κάθε πατέρας θέλει το καλύτερο για τον γιο του και του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του. Ελπίζω να πάρουν το EURO και να γίνουμε όλοι μαζί πρωταθλητές», είπε αρχικά ο Μουνίρ Γιαμάλ, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε χαρακτηριστικά πως:

«Αυτή η φωτογραφία είναι μια ακόμα από τις τρελές συμπτώσεις της ζωής. Ίσως όμως ο τελικά, ο γιος μου να ήταν αυτός που ευλόγησε τον Μέσι και όχι το αντίθετο. Για μένα είναι ο καλύτερος στα πάντα. Στο ποδόσφαιρο, στην αγάπη, ως άτομο. Στα πάντα. Είναι μια ευλογία από τον Θεό».

Written by admin

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αφήνει το μικρόφωνο και φιλάει

Η Άννα Πρέλεβιτς μιλά για την αντιμετώπισή της στην τηλεόραση: Αδικία και υποτίμηση