Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγύρισε στο box της Σάκκαρη στο Roland Garros

Ο γιος του πρωθυπουργού βρέθηκε στο Παρίσι εδώ και ημέρες όχι απλώς για να παρακολουθήσει τη μάχη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Χamos

Όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη που έπαιξε καταπληκτικό τένις κόντρα στην Ίγκα Σβίατεκ, τη νίκησε με 2-0 σετ και πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της, γράφοντας… ιστορία για το ελληνικό τένις. Αλλά κάποιοι το πανηγύρισαν από κοντά και για άλλους λόγους.  Αναφερόμαστε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που βρέθηκε στο box της Ελληνίδας πρωταθλήτριας μαζί με τους προπονητές της.

Ο γιος του πρωθυπουργού βρέθηκε στο Παρίσι εδώ και ημέρες όχι απλώς για να παρακολουθήσει τη μάχη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η παρουσία του εκεί και το ενδιαφέρον του για τον αγώνα δεν οφειλόταν απλά στην αγάπη του για το τένις. Οι δύο νεαροί, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη, το τελευταίο διάστημα διατηρούν δεσμό.

Ενας νεανικός έρωτας, που, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, μετρά 5 μήνες. Μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και κοινό σημείο το τένις (από άλλη σκοπιά, φυσικά, ο καθένας).

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Τον Άλεν Παγένκ απέκτησε ο Ολυμπιακός

Τον Άλεν Παγένκ απέκτησε ο Ολυμπιακός

Χamos

Jason Atherton: Ποιος είναι ο καλεσμένος στο τελικό του MasterChef 5