Νίκος Κοκλώνης: Τώρα και στον κινηματογράφο!

Spoilers

Η Barking Well Media προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση, τη συμμετοχή της ως συμπαραγωγός στην φιλόδοξη κινηματογραφική ταινία με ελληνική υπογραφή «Σμύρνη μου Αγαπημένη».
Η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη αναλαμβάνει πολύ σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Barking Well Media και ο παρουσιαστής ανακοίνωσαν την συμπαραγωγή τους στην φιλόδοξη κινηματογραφική ταινία με ελληνική υπογραφή «Σμύρνη μου Αγαπημένη», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση.

Η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Barking Well Media και του Νίκου Κοκλώνη με στόχο τη σταδιακή διείσδυσή της σε όλους τους τομείς παραγωγής και διανομής ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στο κοινό.

Μάλιστα στα πλαίσια της επερχόμενης πολυαναμενώμενης συνεργασίας, το Γραφείο Τύπου της Barking Well δήλωσε στο Youfly: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή μας σε αυτή την σπουδαία κινηματογραφική παραγωγή με άρωμα, χρώμα και κυρίως συναίσθημα Ελλάδας.

Μία συνεργασία που ήδη έχουμε από τα πρώτα βήματα αγαπήσει πολύ και επισφραγίζεται με την έμπνευση και την υπογραφή της μοναδικής Μιμής Ντενίση και τον επαγγελματισμό της Tanweer.

Ό,τι πιο συναρπαστικό και ιδιαίτερο για το άνοιγμα αυτού του νέου κεφαλαίου για την εταιρία μας. Ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα!»

Spoilers

Ιωάννα Μαλέσκου: Λύγισε στον αέρα του Love it

Spoilers

Ντροπή! Εκδίωξαν την Άντρη Σιάλου από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή